29 juni 2020

Over Cupcakes met Smaak

Hoi! Mijn naam is Janet, eigenaresse van Cupcakes met Smaak, en woonachtig in Tuil. Cupcakes met Smaak is 5 jaar geleden ontstaan door een uit de hand gelopen hobby. De passie voor het bakken was zo groot dat steeds meer mensen er van mee wilden genieten.

En nu, ruim 7.500 cupcakes verder, is het enthousiasme alleen maar gegroeid! Alle bestellingen worden dan ook met veel plezier vanuit huis gemaakt.

Wat maken we?
Bij Cupcakes met Smaak maken we natuurlijk cupcakes, maar sinds kort bakken we ook gepersonaliseerde taarten. De cupcakes zijn verkrijgbaar in allerlei formaten en met vele smaken. Zo hebben we zoete, hartige én 18+ cupcakes met alcohol. De licor 43-cupcakes, Limoncello en Malibu-variant zijn voorbeelden van echte bestsellers in de laatste categorie. De cupcakes kunnen natuurlijk worden gepersonaliseerd zodat ze perfect zijn voor ieder feestje.

Ook de taarten worden helemaal naar wens gemaakt. We bespreken samen de mogelijkheden en zorgen ervoor dat jij 100% tevreden bent met een unieke taart. Voor verjaardagen, bruiloften, babyshowers of andere feestjes. We gaan elke uitdaging aan!

Persoonlijke aanpak
Bij Cupcakes met Smaak ben je gegarandeerd van een persoonlijke aanpak en zijn wij pas tevreden als jij dat ook bent! Heb je vragen of ben je nieuwsgierig of jouw ideale cupcake of taart gemaakt kan worden? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Afhalen of thuisbezorgd
Alle bestellingen kunnen in Tuil worden afgehaald. Mocht je (om wat voor reden dan ook) geen tijd hebben om de bestelling af te halen dan bespreken we de mogelijkheden.